Bu Blogda Ara

7 Kasım 2017 Salı

MEDYA DÜNYASINDA BAŞARILI OLMAK

MEDYA ve BAŞARI
Sanal dünya büyüdükçe, her geçen gün daha çok kullanıldıkça, içeriğinde ki konulara ilgi, beğenme, yorum ve katkı arttıkça herşey  çok değişik, çok yönlü, çok derinlemesine, araştırılarak, sorgulanarak hatta hesap sormacasına ve rahatça daha çok kişi tarafından ışık hızında ve karşılıklı takip ediliyor, okunabiliyor ve de umarım irdeleniyordur.

Bu güzel bir şey. Daha da iyisi  bu durum gazetelere, dergilere, basılı yayın organlarına beklenildiği kadar çok zarar vermemiş olması. Azalıyor bile olsa okunmaya devam ediliyorlar. Ve parmaklarınız gazete sayfalarından boyansa da, dergilerdeki haberler bayatlamış olsa da içeriklerinde ki dosyalar, araştırmalar, yorumlar, köşe yazıları ile yine ilgi odağı ve kalıcı olmayı başarıyorlar.
Başarmalılar da!
Senelerdir gördüğümüz maalesef piyasa koşullarına ayak uyduramayan çeşitli girişim ve denemelerden sonra cesaret, azim ve aşk ile var olup hayatta kalmayı başarabilmiş olanları, az gibi gelse bile  alkışlıyorum

Bu hızlı dünyamızda başarılı olup piyasada var olmak, beğeni ve güveni sağlamak ancak kararlı, yenilikçi, doyurucu, tarafsız, doğrucu ve sürekli olunmasına kesinkes bağlıdır.

Saygılarımla
Necdet Kestelli
7 Kadım 2017


Hiç yorum yok: