Bu Blogda Ara

27 Nisan 2008 Pazar

KADIN: GÜZEL BİR GELİŞME

Spor dünyasının dışında, iş dünyamızda da birçok başarılı hanımın, yalnız ülkemizde değil, dış ülkelerde elde ettikleri başarılarını her geçen gün daha fazla duyuyor ve öğreniyorsak, bu gelişmelerden dolayı çok mutlu olmamız gerekir diye düşünüyorum. Her ne kadar ülkemizde başta hükümet olmak üzere, şirket ve de sivil toplum kuruluşlarında hanımların önemli ve yetkili yerlerde bulunması yadırganmaktan öte, istenmiyorsa da, hanımlarımız iş dünyasını dışında da kendilerine yeni yollar yaratarak vitrin ve göstermelik olmaktan kurtularak çok erkeklere rağmen önemli görevler üstlenmeye başladılar.
Ancak mutlu oluyoruz. Yeter ki çoğalıp devam etsinler...

Zaten ERKEKLER “OUT”; KADINLAR “İN” değil mi?
Özellikle televizyonlar büyük bir açılım oldu onlar için. Artık ana haberlerinde, yorumlarla da, yaptıkları özel programlarla da büyük beğeni kazandıkları gibi, bu güne kadar hep erkek meslektaşlarının yaptıkları işlere de el atmaya başladılar. Karizmatik ve vazgeçilmez erkeklerin yerine spor programlarını bile artık onlar yönetiyorlar. Hem de erkeklere taş çıkartarak.

Umarız bu küçük başlangıç sayesinde televizyonlarımız daha seyredilebilir bir hale gelir ve de taşlar yerine oturur. Yeter ki hanımlarda cesur ve sebatkar olsun ve de kendilerini her konuda daha da geliştirsinler...09.04. 2008

Hiç yorum yok: