Bu Blogda Ara

25 Temmuz 2008 Cuma

KUTLAMALAR ve BEKLENTİLER

Kültürpark Tenis Kulübünü kutluyorum...

Tabii bu kararı verebilen yönetimi, özellikle de Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 1. Lig Play Off müsabakalarında kaybetmiş olsalar da iyi mücadele vermiş olan gençlerimizi candan kutluyorum.
Neden mi kutluyorum? Senelerdir özlemini çektiğimiz, hiç transfer yapmadan, geçici ithal oyuncu kullanmadan, kendi ÖZ oyuncularıyla, bizlerin çocuklarıyla, evlatlarımızla, gençlerimizle müsabakalara çıktıkları için. Alınan neticeler hiç önemli değil.
Birinci olunmuş, sonuncu olunmuş konu bile edilmez. Edilmemeli! Önemli olan bizim çocuklarımızın sportmence mücadele edip, kulüplerini efendilikleriyle temsil edebilmeleri değil mi?
Kazanacakları günlerde gelecektir elbette...

TED kulübü hem erkeklerde, hem de bayanlarda hiç maç kaybetmeden birincilikleri almış. TED’i de ayrıca istikrarı, motivasyonu ve de başarısından dolayı kutlamak gerekir. Türkiye’nin en eski ve en güçlü kulübü olarak, yabancı ithal oyuncuları olmadan da bu neticeye ulaşabilecek durumda zaten. Bir hayalim var: ve diyorum ki keşke tüm takımlar ithal ve transfer oyuncu kullanmadan liglere katılabilse, ithal tenisçileriyle de hem yeni yeni antrenörler, hem de öz gençlerini yetiştirebilse ve de onları dünya kortlarına gönderebilseler...Ne dersiniz olmaz mı? Kaldı ki artık bireysel sporumuz teniste ne ülke şampiyonluğu, ne de lig gibi takım şampiyonluğu gibi unvanların bir önemi kalmadı. Tek önemli ve cazip olan uluslar arası müsabakalar...Ve tabii orada alınan puanlar...

23 Temmuz 2008
Necdet Kestelli

Hiç yorum yok: