Bu Blogda Ara

22 Aralık 2008 Pazartesi

İNSANLARI TATMİN ETMEK ZOR

İNSANLARI TATMİN ETMEK ZOR
Tüm sporlarda olduğu gibi teniste de, bazı küçük olsun, büyük olsun, veteran olsun herkes kendisinden, kendi başarılarından; eğitmen ve antrenörler takımı ve talebelerinden, Başkanlar da tabii ki kulüplerinden bahsedilsin, başarılarını duyursun istiyorlar gazetelerden. Ancak bu amaca ulaşmak içinde yeterli çabayı gösteremiyorlar, tanıtmıyorlar yeterince kendilerini bir türlü.

İstemekte haklılar da. Ancak yazılı medyamızda tenis gibi bazı sporlara ayrılan yerler o kadar kısıtlı ki: Örneğin, bu spora en çok değer veren YENİ ASIR gazetesi bile, turnuva haftaların da program ve neticelere sayfalarında yer ayırmasına rağmen, rutin olarak ancak sınırlı olmak kaydı ve haftada bir gün tenise yer ayırabiliyor. Dolayısı ile bu kısıtlı imkanlar içinde tarafsız ve de çok seçici olunması gerekiyor. Her kulaklarına gelen, her istenen kaleme alınsa ne olur durum acaba? Kaldı ki bir de, herkese göre değişebilen önem meselesi ve uygulanan süzgeç var ki bunu maalesef kimse kale almıyor.
Türk tenisi ve herkes için yararlı, önemli olabilecek şekilde medyayı bilgilendirecek olan herkese şimdiden teşekkürler. Yeter ki bilgi verilsin... düzenli bir şekilde...

Amacımız kişileri, oyuncuları, antrenörleri, kulüp ve Başkanlarını değil, Türk tenisini genel olarak sevdirmek ve yüceltmektir. Bizler, bu görevimizi yapmaya devam edeceğiz.
Ocak 2007
NecdetKestelli

Hiç yorum yok: